Simply, beautiful living

Pand192, dat is kiezen voor kwaliteitsvol maatwerk en een comfortabele aankleding waarbij de wensen van onze klant centraal staan. Steeds geïnspireerd door de laatste trends bieden wij professioneel kleur- en lichtadvies ook staan we u bij voor de finale aankleding en afwerking van uw interieur. Van op uw maat gesneden totaalconcepten, sleutel op de deur-oplossingen of louter een levering van los meubilair: samen met onze zorgvuldig uitgekozen leveranciers staan wij garant voor uw woning.

Enkele merken uit ons gamma:

Artisan, Norr11, 101CPH, Vincent Sheppard, Design on stock, Eyye, Durlet, Arco, Perletta, Diadesi, Presotto, Kristalia, Hay, Dark, Brokis, Serax, Menu, Muuto,...

2D & 3D

Wandel door uw toekomstig interieur

Na de eerste gesprekken maken we een uniek voorontwerp voor uw woning. Dit werken wij uit in 2D plannen en fotorealistische 3D visualisaties. Deze plannen kunnen betrekking hebben op een totale inrichting of het intekenen van maatwerk en los meubilair.

Budget

Offerte op maat van uw project

Uw visie is er om gerespecteerd te worden! Samen met onze plannen bezorgen wij u een persoonlijke offerte voor alle facetten van uw inrichting. Dit rekening houdend met vooropgestelde budgetten of als leidraad voor uw financiële planning. Transparantie is ons doel!

Realisatie

Realisatie, een zorgeloze uitvoering

Na akkoord realiseren wij uw interieur met ons vast team. Gedrevenheid is onze sterkte, wij kunnen op elkaar rekenen en garanderen zo een vlot en aangenaam proces. Geen stress, totale ontzorging, enkel een prachtig eindresultaat staat u te wachten. Pand192 de sleutel op de deur voor uw werkomgeving.

Pand192 zorgt niet enkel voor de inrichting van uw interieur. Met topburo staan wij klaar voor de stijlvolle inrichting van uw werkomgeving.